Forum Zielonego Smoka. Stworzone specjalnie dla fanów smoków i gry smoki.nightwood.net!
Ja się zgłoszę, ale pewnie znowu będą się pół dnia zastanawiać i nie wezmą. Pewnie dlatego, że nie jestem aktywny na forum
El, a ty się zgłaszasz? Ja to podanie pisze już tydzień ;p hmm chyba sie nie wyrobie... za dużo przy tym myślę xPP.
Ness, czekam na odpowiedź od Ekipy w pewnym wątku na Zgromadzeniu.
Tak napisałem:
A, chciałbym poruszyć taką kwestię... Bodajże już maLiNka. już o tym pisała...
Dlaczego na Zieleń trzeba być pełnoletnim lub mieć 17 lat? ;_;
Wiadomo, że jeśli jest taka 17-18 letnia osoba, ma więcej spraw na głowie aniżeli taki 12-16 latek. Taka starsza osoba musi się uczyć, chociażby do matury, ma studia czy inne obowiązki.
A taka młodsza osoba zwykle, chociażby w wakacje, siedzi przed komputerem i się nudzi. Drago mówiła, że jeśli komuś się znudzi funkcja bycia sama Zielenią, chce być Modem, to co dalej? Nie spełnia przecież wymagań? Otóż musi się z tym pogodzić, a gdy osiągnie dobry wiek może na Moderatora się zgłosić.
No ale, dlaczego, dlaczego muszą być to aż tak "odpowiedziaaalne" osoby w wieku 17-x lat?!
Drago sama powiedziała, że bywają odpowiedzialne osoby wśród tych młodszych ludzi, ale nie wytrzymują presji i rezygnują. Ojej. Muszą się przełamać - proste? Chyba wiedzą, że Zieleń to obowiązek.
Proszę, omówcie sprawę rekrutacji na Zieleń, biorąc pod uwagę wymieniony przeze mnie pierwszy powód. Bo i on chyba najważniejszy.
I Hackeris odpowiedziała:
Cytat:
Napisał Eleazar Zobacz post
Dlaczego na Zieleń trzeba być pełnoletnim lub mieć 17 lat? ;_;
Wiadomo, że jeśli jest taka 17-18 letnia osoba, ma więcej spraw na głowie aniżeli taki 12-16 latek. Taka starsza osoba musi się uczyć, chociażby do matury, ma studia czy inne obowiązki.
Tak, z tym się zgodzę, to na razie nasz najsilniejszy argument. Tylko pozostaje pytanie - co o tym sądzi ekipa? Na pewno ktoś już przeczytał ten temat...
Tak, to nasz najsilniejszy argument, teraz czekam na odpowiedź od Ekipy. Jeśli się uda - zgłoszę się ;>
Hmm czytałam po nocy ten i ów jeszcze jakiś temat ;o, fascynujące jakieś to to nie jest... konflikt na tym polu będzie zawsze, zawsze jakieś ale itp. Możliwe że odpowiedzą na post ;p.
I tak pewnie dadzą po znajomości innym ludziom:D
Edit: Twoje podanie zostało odrzucone. A się nie zdziwię jak moda dostaną największe lizusy.
Ostatnio edytowany przez Zytus (2009-07-30 19:43:45)
Zytus napisał:
I tak pewnie dadzą po znajomości innym ludziom:D
Edit: Twoje podanie zostało odrzucone. A się nie zdziwię jak moda dostaną największe lizusy.
Wiesz, że tak już na NWD jest, że mod=przemądzrzalec lub lizus, eh... i właśnie dlatego nie gram już w smoki
Odsmażamy kotlety? Post był z lipca. Aktualna rekrutacja też się nie powiodła z mojej strony. A czy mod to przemądrzalec? Raczej nie, bo jeśli zna się konkretne reguły, zasady i kulturę to można napisać odpowiedź, która po prostu mogła by być w trzech słowach, a po ubarwieniu zajmuje nagle 15 zdań i znaczy nadal to samo. Aż tak zaawansowany nie jestem, ale przemądrzały bywam:)
Ja osobiście nigdy się nie podlizywałam wyższym kręgom. Nie lubie tego, bo dręczyłoby mnie sumienie, że komuś nawciskałam głupot jaki jest "god" x>. Nie uważam, że tak trzeba żeby być na szczycie. Ważne jest to co się sobą reprezentuje i czy ma się dobre zamiary. Fakt faktem przepadam za jedną tylko osobą - Aryn, za to, że mi pomagała na początku gry przez około pół roku listami :}. Jest to osoba inteligentna i właściwie tylko w jej przypadku uwierzyłabym w każde słowo, nawet gdyby z katastrofy zarobiła arkadię xD. Każda sprawę umie naprawić słowami. Emmm wracając... *otrząsa się z euforii* szkoda, że modzi jak ćmy lecą do światła, żeby tylko być wychwalani...